Bespaar veel geld op reparatie van klimmateriaal! Weggooien kan altijd nog

Bent u of heeft u een keurmeester in dienst voor het keuren van klimmaterialen en bezit u niet de technische kennis voor reparatie?

Buyten Products heeft deze kennis wel in huis en verzorgt uw keuring of reparatie met behoud van garantie.
Wij zijn erkend keur- en reparatiebedrijf.

Vraag een prijsopgave op

Buyten Products maakt deel uit van tal van landelijk gecertificeerde keuringsbedrijven met als extra dat wij uw volledige reparatie behoefte kunnen uitvoeren.

Niet onbelangrijk, als u als bedrijf zelf beschikt over een keurmeester maar niet over de vakkennis om te repareren kunnen wij dit voor u uitvoeren.
O.a. het lassen, richten e.d. behoren tot de vele mogelijkheden. Vele jaren van expertise staan hierbij tot uw beschikking.

Buyten Products geeft geheel vrijblijvend persoonlijke uitleg en adviezen aan bedrijven en gebruikers die er belang bij hebben hun werknemers zo goed en zo veilig mogelijk te laten werken. U en het belang van uw werknemers staan bij Buyten centraal.

Buyten Products verzorgt inspecties, keuringen, reparaties en certificering van de volgende arbeidsmiddelen:

Aan de hand van de voorschriften volgens het “besluit draagbaar klimmateriaal” van de warenwet worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd.
Wij voeren inspectie uit op gebreken zoals scheuren, vervorming en overmatige speling in het materiaal, slijtage van de rubbervoeten en bevestigings punten, werking van diverse onderdelen.

De nodige apparatuur voor het uitvoeren van diverse reparatie werkzaamheden zijn in onze service wagen aanwezig.

Wij inspecteren uw rolsteiger materiaal afzonderlijk op alle onderdelen.

De Opbouw frames, schoren en stabilisators worden geïnspecteerd en beoordeeld op overmatige vervorming, rechtheid, passing deel op deel, scheuren in het materiaal en de conditie en staat van de aanwezige lassen.
De steiger vloeren (platforms) worden gecontroleerd op rechtheid, overmatige vervorming, slijtage van het hout en of Carbon, of het luik nog op de juiste wijze werkt en of alle onderdelen in correcte staat verkeren.
De wielen worden geïnspecteerd op rondheid, reminrichting, loopvlak en spindels.

In de ARBO wet is vastgelegd dat werkgevers hun medewerkers in staat moeten stellen veilig te werken. De normen waarin wordt aangegeven wat er wordt verstaan onder veilig werken met elektrische gereedschappen en andere elektrische arbeidsmiddelen is uitgewerkt in de norm NEN 3140.

Naast de verantwoordelijkheid die u hebt als werkgever voor uw medewerkers bent u ook (persoonlijk) juridisch aansprakelijk voor de gevolgen van ongevallen -met of zonder blijvend letsel- . Daarnaast eisen veel verzekeringsmaatschappijen in hun polis voorwaarden dat de bedrijfsmiddelen periodiek gekeurd worden.

De NEN 3140 inspectie is een wettelijke verplichting en dient periodiek te worden uitgevoerd. Een risico analyse is bepalend voor de interval. In de regel dienen elektrische apparaten jaarlijks te worden gekeurd.

Ieder elektrisch apparaat wordt bij u of bij ons op locatie beproefd, doorgemeten en visueel geïnspecteerd op gebreken.

Keurings Rapport

Alle gekeurde arbeidsmiddelen worden voorzien van een keuringssticker met vermelding van jaar en maand van volgende keuring. Tevens ontvangt u een overzicht van de gekeurde materialen en een certificaat in PDF.
Van alle onderdelen die voor reparatie in aanmerking komen ontvangt u een actie lijst waarop de aard van reparatie staat vermeld, tevens staan op deze lijst bijzondere constateringen en mogelijk nog uit te voeren werkzaamheden.